Registreren

*

*

*

*

*

*

Password vergeten?

*

Bonum Vitae wijnthemaBonum Vitae biedt een verrassende avond voor u en uw vrienden. Houdt u van wijn en bent u geïnteresseerd in de historische achtergronden?
Wij komen op afspraak bij u langs om u 4 wijnen te laten proeven die samen een menu volledig kunnen begeleiden. Maar niet alleen proeven. Uw sommelier vertelt u ook het historische verhaal van het 'wijnthema' van de avond.

In een sessie van 1 tot 1,5 uur krijgt u een prachtig historisch verhaal te horen die de wijnen een boeiende context geven. Wanneer daarna de wijnen geproefd worden, gaat alle aandacht naar de wijn zelf en het culinaire genot dat een glas kan bieden.

Bonum Vitae wijnproefsessie

Wij geven deze sessies bij u thuis of op een locatie naar uw keuze voor een gezelschap van 8 tot 12 personen. De geproefde wijnen én een wijnthema (4 flessen) voor de organiserende gastheer en/of gastvrouw zijn inbegrepen in de prijs.
Het verloop van de sessie wordt vooraf met u afgestemd zodat u aan uw gasten een onvergetelijke wijnbeleving kunt bieden.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Slot Zeist 2016In Slot Zeist presenteerden wij ons 2e wijnthema: "De Nieuwe Wereld". In een prachtige ruimte hebben wij u het verhaal vertelt van de ontwikkeling van de wijnbouw vanaf het begin van de 16e eeuw, een fascinerend verhaal waarin u onder andere vernam hoe de phylloxera vanaf het derde kwart van de 19e eeuw een grote bedreiging vormde voor de wijnbouw wereldwijd.

Het uitgebreide verhaal van de phylloxera leest u op Bonum Vipedia. Ook de wijnen van ons thema kunt u hier op onze site vinden.

Bonum Vitae stand op La TableVoor de tweede keer namen wij deel aan La Table. Het was de 20ste editie van deze beurs en om dit te vieren werd door Astrid een lezing gegeven met als thema "Feest aan tafel door de eeuwen heen".

Uw reacties op zowel deze lezing als onze stand waren geweldig, dank daarvoor, en dank voor iedereen die ons deze dagen heeft bezocht!

Kasteel AmerongenTijdens de afgelopen paasdagen werd voor het eerst de Selections Fair georganiseerd op Kasteel Amerongen.

tafelEen prachtige lokatie waar behalve kunst en antiek van hoog niveau ook een geweldig historisch kasteel en park te zien was. Wij hebben vele aangename gesprekken gevoerd en wederom interessante mensen ontmoet!

Dank voor uw bezoek, volgend jaar zijn wij er weer.

 

F Fri 16 Oct 2015 17 41 18Limantica 2015, de 4e editie, zit er weer op. Dit jaar hadden wij speciale aandacht voor het drinkglas en de plaats van de glazen op de dinertafel.
U was een geïnteresseerd publiek en wij danken u voor de aangename gesprekken! Wij zien nu al uit naar de eerste jubileumeditie van Limantica.

F Sun 18 Oct 2015 11 18 13     

Kunst en Antiekbeurs Hasselt 2016Voor de eerste keer was Bonum Vitae dit jaar op de Kunst- en Antiekbeurs in het Belgische Hasselt vertegenwoordigd. Een mooie beurs met zeer uiteenlopende stands, zonder uitzondering van een hoog niveau.

Dit was de 33ste editie, maar ook de 34ste keer zullen wij daar bij zijn!

TOP